Call Center
First minute Kopaonik
Kopaonik first minute aranzmani
Budimpesta
Posetite prelepu Budimpestu
Avio karte
Avio karte za ceo svet

Uniqa osiguranje

Ponuda grčkih ostrva

KONTOKALI BAY ***** Krf

 

Ovaj prelepi hotel nalazi se u istoimenom mestu, na oko 5 km severno od grada Krfa. Hotelski kompleks, koji se sastoji od glavne zgrade, bungalova i pratećih objekata, je smešten u gustom zelenilu poluostrva koje sa jedne strane gleda na marinu, a sa druge strane na otvoreno more i grad Krf.

Info+

FIRST MINUTE!   Individualni polasci

 

Hotelski sadržaj: 2 restorana, bar, snek bar, piano bar, TV sala, sefovi, sale za banket i konferencije, bazen za odrasle, dečiji bazen, dečije igralište, frizerski salon, 2 teniska terena, klimatizovana teretana, 2 hotelske plaže sa opremom za sportove na vodi, taverna na plaži, zdravstveni centar, parking, pozorište. Svim gostima su besplatno na raspolaganju ležaljke i suncobrani na plaži. Doručak i večera su na bazi izuzetno bogatog švedskog stola.

 

Sobe: 234 sobe i bungalova, sve sobe i bungalovi su opremljeni u modernističkom stilu, imaju klima uređaj, SAT TV, radio, direktnu telefonsku liniju, mini bar ili frižider, sef, fen za kosu, balkon ili terasu.


tip sobe      usluga          

DOUBLE GV

 BB          
 DOUBLE BV

BB

         
POPUSTI      

 1.dete

2-12 god.

 

 80%

80%

70%

60%

 50%

3. osoba   70%  60% 50%  40%  30%

Legenda: BB - noćenje sa doručkom, DOUBLE - dvokrevetna soba, GV - pogled na baštu, BV - pogled zalivDoplata za polupansion 23 Eur / dan po osobi.

Cene su izražene u Eur po osobi i danu u prikazanim periodima boravka. Plaćanje u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Societe Generale banke

Detaljniji cenovnik sa uslovima rezervisanja i plaćanja se nalazi u rubrici Cenovnici u donjem delu veb strane