Forgot password?

APARTMANI LAZANSKI ZLATIBOR

Apartmani Lazanski Zlatibor

Lokacija: Apartmani Lazanski nalaze se na 30 minuta šetnje od centra Zlatibora, u mirnom delu okruženi bukovom šumom u naselju Zova, u neposrednoj blizini Hemel apartmana kao i škole jahanja “Zova”.

Potpuno nova, prostrana kuća u planinskom stilu, nudi smeštaj u vidu apartmana sa dve spavaće sobe, dnevnim boravkom i terasom. Za one goste koji na put na Zlatibor kreću sopstvenim automobilom, Apartmani Lazanski raspolažu sopstveenim parkingom. Svaki apartman je opremljen individualno, poseduje sopstveni toalet i kompletno opremljenu kuhinju. Apartmani Lazanski pre svega odlikuje udobnost i topla atmosfera koja čini da se na planini <zlatibor oseća kao kod kuće. Upoznajte se bliže sa trenutnom ponudom apartmana Lazanski i odaberite pravi smeštaj za vaš idealan odmor na Zlatiboru.

Sadržaj: Velika bašta (15 ari), parking, dečije igralište (tobogan, klackalice i ljuljaške), letnjikovac sa roštiljem.

Smeštaj: Na spratu: četiri četvorokrevetna apartmana i jedan četvorokrevetni studio u kamenom prizemlju.

Apartmani imaju: u donjem nivou dnevni boravak sa ugaonom garniturom, trpezariju i kuhinju sa posuđem za spremanje i služenje hrane, dve ringle, frižiderom sa malom komorom za zamrzavanje, a na spratu dve spavaće sobe sa po dva kreveta. Total TV, besplatan WiFi.

Studio ima trosed, dvosed i fotelju (sve na razvlačenje), trpezariju i kuhinju sa posuđem za spremanje i služenje hrane, dve ringle,frižiderom sa malom komorom za zamrzavanje. Total TV, besplatan WiFi.

www.apartmanilazanski.com

Program i napomene - APARTMANI LAZANSKI ZLATIBOR

Guest Reviews (0 reviews)

APARTMANI LAZANSKI ZLATIBOR Zlatibor, Srbija-Zimovanje

Your overall Rating of this property

Booking Number

Pin Code

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo