Forgot password?

BEST WESTERN PREMIER BANGTAO BEACH RESORT & SPA

Best Western Premier Bangtao Beach Resort & Spa

POLOŽAJ Direktno na kilometrima dugačkoj peščanoj plaži Bang Tao na severu ostrva, u blizini lagunskog distrikta. Lokalni restorani u neposrednoj blizini. Grad Puket i poznata plaža Patong Beach sa mnogobrojnim restoranima, barovima i mogućnostima za šoping i zabavu na oko 35 minuta vožnje. Aerodrom Puket na oko 20km. Hotelski autobus do grada i Patonga ( uz doplatu).

HOTEL Gostima su na raspolaganju 2 restorana, 2 bazena u formi lagune sa odvojenim dečjim bazenom, bar na bazenu, klub za decu, internet-kutak io welness sa saunom ( uz doplatu). WI-FI.

SOBE 235

Deluxe: oko 46 kvadrata, u vrtu u jednospratnim zgradama sa po 4 stambene jedinice. Kupatilo/tuš, WC, fen, TV, telefon, pegla ( na zahtev), klima, mini-bar ( uz doplatu), sef i balkon ili terasa sa mogućnostima za sedenje.

Deluxe Side Sea View: oko 44 kvadrata, kao Deluxe, u 1-3-spratnim zgradama sa bočnim pogledom na more ( delimično ograničen vegetacijom):

Deluxe Ground Terrace: oko 42 kvadrata, kao Deluxe, u prizemlju sa terasom, na strani bazena.

Deluxe Seafacing View: oko 42 kvadrata, kao Deluxe, u 1-3-spratnim zgradama, na strani ka moru sa ograničenim pogledom na more.

Deluxe Family: oko 58 kvadrata, kao Deluxe. Deluxe Family sobe se sastoje od 2 odvojene sobe povezane vratima, ukupno 3 kreveta i 1 kupatilo.

ISHRANA Bogat švedski sto za doručak uračunat. Uz polupansion dodatno večera uračunata. Uz all inclusive doručak, ručak i večera uračunati. Dodatne usluge u tabeli sa cenama.

MORE INCLUSIVE Svake 2 sedmice thai masaže i svake sedmice večera ( bez pića), oba važe za 2 punoplatežne osobe uz rezervaciju  od 28 uzastopnih noćenja.

IDEALAN ZA PORODICE Uživajte u odmoru sa celom porodicom po cenama sa popustom.

– 30% popusta za 2. osobu iste kategorije za porodice sa decom od 11 godina ( važi samo ND)

– Babysitter Service ( na zahtev, uz doplatu)

– Igraonica( bez nadzora)

– Dečji bazen

– Dečji nameštaj: hranilice u restoranim, kreveci.

www.bangtaobeach.com

Program i napomene - BEST WESTERN PREMIER BANGTAO BEACH RESORT & SPA

Guest Reviews (0 reviews)

BEST WESTERN PREMIER BANGTAO BEACH RESORT & SPA Puket, Tajland

Your overall Rating of this property

Booking Number

Pin Code

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo