Forgot password?

CHAWENG REGENT BEACH RESORT

POLOŽAJ Poziciran na peščanoj plaži Chaweng. Mogućnosti za kupovinu i zabavu dostupni u blizini, dostupni peške. Aerodrom Koh Samui oko 5 km.

HOTEL Kompleks građen u tajlandskom stilu sastoji se iz više dvospratnih zgrada i bungalova. Gostima su na raspolaganju 2 bazena(1 u blizini plaže), svaki sa odvojenim dečijim bazenom i klubom za decu. Bar na bazenu i bar na plaži nude osveženje. Nagrađivani restoran ‚‚Red Snapper” sa mediteranskim jelima, kao i ‚‚Chom Talay” sa tajlandskom i zapadnom kuhinjom, ‚‚ Escape Spa”(uz doplatu) i Wi-Fi upotpunjuju ponudu.

SOBE 155

Deluxe Bungalow: oko 27 kvm. Pojedinačni bungalovi u vrtu, imaju tuš/WC, fen, TV, DVD plejer, telefon, klimu,mini- bar, aparat za kafu/čaj, sef i terasu.

Deluxe: oko 38 kvm, opremljene kao Deluxe Bungalow, malo prostranije, u dvospratnim zgradama.

Premier: oko 50 kvm, u dvospratnim zgradama. Opremljene kao De Luxe Bungalow, modernije uređene, sa đakuzijem u kupatilu i balkonom i terasom sa dnevnim ležajem.

ISHRANA Bogat švedski sto za doručak uračunat. Uz polupansion večera uračunata.

SPORT Uračunato: fitness centar.

HONEYMOON Penušavo vino, voće i cvetna dekoracija u sobi uz rezervaciju od 7 uzastopnih noćenja i dodatno jedna večera po boravku(bez pića) od 14 uzastopnih noćenja.

Program i napomene - CHAWENG REGENT BEACH RESORT

Guest Reviews (0 reviews)

CHAWENG REGENT BEACH RESORT Ko Samui, Tajland

Your overall Rating of this property

Booking Number

Pin Code

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo