Forgot password?

FOUR SEASONS RESORT SEYCHELLES

Four Seasons Resort Seychelles

Lokacija: luksuzni resort se nalazi na jugozapadnoj obali ostrva Mahe, na plaži Petite Anse, na jednoj od najlepših plaža Sejšela. Vile su raspoređene na 69ha velikom kompleksu, ušuškanom između tropskih bregova u zaleđu i bele peščane plaže, okružene tipičnim granitnim stenama i palmama. Uživajte u prelepom pogledu na čarobno okruženje i indijski okean. Aerodrom udaljen 18km.

Sadržaj:  Dva restorana, barovi, bazen sa terasom za sunčanje, spa i wellness centar, klub za decu (4-12 godina), bebi siting usluge.

Smeštaj: sobe 69 vila i suitova

U tradicionalnom kreolskom stilu, uređeni lokalnim drvetom i ciglom, pružaju pravi užitak u pogledu na stenovite rtove u moru ili na zeleno okruženje. Svaka vila i suite sadrži prostrani spoljašnji deo, okružen tropskim vrtom. Kupatilo, odvojeni tuš, fen, bade mantil, sef i klima. Terasa sa natkrivenim delom sa dnevnim ležajem, trpezarijski deo, spoljašnji tuš, infinity bazen.

Garden View Villa oko 186 metara kvadratnih pogled na tropsko zaleđe, nekoliko koraka od obale. Sa bazenom.

Ocean View Villa ista opremljenost sa pogledom na more delimično ograničenim vegetacijom. 

Hilltop Ocean View Villa  na višoj lokaciji, a bregu sa panoramskim pogledom na more delimično ograničenim vegetacijom.

Ocean View Suite oko 524 metara kvadratna sa dve spavaće sobe/kupatila i prelepim panoramskim pogledom na more. Suite sadrži poseban privatni ambijent koji je prostorno prostran na 3 paviljona, dnevni boravak odvaja od spavaćih soba. Spoljašnji deo sa terasom za sunčanje, lounge za 4 osobei velikim bazenom sa whirlpool-om.

Kulturna ponuda: restoran ZEZ nudi ukusan doručak na bazi švedskog stola. Za večeru na raspolaganju su evropski specijaliteti i kvalitetna riblja jela. Restoran Kannel služi jela kreolske i internacionalne kuhinje, u prijatnoj atmosferi. Oba restorana dodatno organizuju tematske večeri. ZEZ lounge nudi suši i sašimi, a predstavlja i posebno lepo mesto za uživanje u koktelu i zalasku sunca. U Kannel baru pripremaju se takođe užina i kokteli.

Spa & Wellness: spa centar se nalazi na najvišoj tački resorta. U 5 privatnih spa paviljona sa kupatilom na otvorenom i spoljašnjim tušem, nude se tradicionalne masaže i raznovrsni tretmani. Dodatno postoje paviljon za jogu, za relaksaciju. Uz doplatu masaže, tretmani, salon lepote.

Sport: nemotorizovani sportovi na vodu. Uz doplatu: stand-up veslanje, ronjenje, privatni kursevi joge, surfovanje, izleti brodom, pecanje na pučini.

Usluga: švedski sto za doručak u ZEZ uračunat. Kod rezervacije polupansiona dodatno u ZEZ ili Kannel uračunata večera.

www.fourseasons.com

Program i napomene - FOUR SEASONS RESORT SEYCHELLES

Guest Reviews (0 reviews)

FOUR SEASONS RESORT SEYCHELLES Sejšeli, Daleka putovanja

Your overall Rating of this property

Booking Number

Pin Code

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo