Forgot password?

HOTEL BOLIVAR

Hotel Bolivar

Lokacija: Hotel Bolivar se nalazi izmedju Trga Nember i Trga Marina, u glavnoj ulici, jednoj od najdužih pešačkih zona u Evropi, u kojoj se nalaze brojni restorani, barovi i prodavnice najpoznatijih svetskih robnih marki. Od plaže je udaljen oko stotinu metara.

Sadržaj: Hotel ima lobi, restoran, bar na terasi, lift, bazen (ležaljke i suncobrani su uračunati u cenu), parking sa ograničenim brojem mesta, besplatan bežični internet u holu. Na gradskoj plaži postoji deo sa hotelskim ležaljkama i suncobranima, uračunatim u cenu. Hotel prima kućne ljubimce (informacije i doplate dostupne u agenciji).

Smeštaj: Sobe imaju TWC, TV, telefon, sef (uračunat u cenu), balkon (bez garniture za sedenje) i klima uređaj (u pojedinim sobama, uz obaveznu prethodnu najavu i doplatu). Postoji mogućnost da treća i četvrta osoba dobiju krevete na sprat. Moguće je naglasiti kakve krevete želite, ali odluku o tome donosi isključivo hotel na licu mesta.

Usluga: noćenje sa doručkom ili polupansion, doručak – švedski sto (samoposluživanje), večera – fiksni meni (uz veliki izbor salata sa švedskog stola).

www.hotelbolivarjesolo.it

Program i napomene - HOTEL BOLIVAR

Guest Reviews (0 reviews)

HOTEL BOLIVAR Lido di Jesolo, Italija

Your overall Rating of this property

Booking Number

Pin Code

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo