Forgot password?

HOTEL SLOBODA ŠABAC

Hotel Sloboda Šabac

Renovirani hotel Sloboda predstavlja dominantno luksuzno zdanje u najstrožem centru Šapca. Sa bočne strane hotela je gradska pešačka zona, a iz hotela se izlazi na centralni gradski trg.

Hotel Sloboda ima 95 smeštajnih jedinica kapaciteta 265 gostiju (180 ležaja). U sklopu hotela su četiri multifunkcionalne sale kapaciteta od 30 do 800 mesta, od kojih najveća ima 900 metara kvadratnih i mogućnost pregrađivanja.

Struktura soba:
– Jednokrevetna soba
– Dvokrevetna soba sa dva odvojena ležaja
– Soba sa francuskim ležajem
– Executive soba sa dva francuska ležaja u istoj prostoriji
– Superior soba
– Apartman

Gostima su na raspolaganju pansionski i a la carte restoran “A”, lobi bar i kafe-poslastičarnica “Vremeplov” sa pogledom na gradski trg i pešačku zonu. Enterijer kafe-poslastičarnice urađen je u retro stilu, pa svi gosti imaju privilegiju da u “Vremeplovu” prošetaju kroz istoriju “malog Pariza” i uživaju u tradicionalnim poslasticama posluženim na moderan način.

Jedan od najatraktivnijih delova hotela je SPA&Wellness centar na dva nivoa. Ovaj moderni centar je na raspolaganju gostima koji imaju priliku da se opuste u bazenu, đakuziju, finskoj sauni, slanoj sobi, parnom kupatilu i tepidarijumima, a u ponudi je i veliki izbor masaža i tretmana. U okviru wellnessa je i fitness centar, opremljen kardio spravama.

www.a-hotel-sloboda.com

Program i napomene - HOTEL SLOBODA ŠABAC

Guest Reviews (0 reviews)

HOTEL SLOBODA ŠABAC Banje, Srbija

Your overall Rating of this property

Booking Number

Pin Code

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo