Forgot password?

KLUB SATELIT

Klub Satelit Zlatibor

Lokacija: nalazi se na Zlatiboru i smeštaj u Klubu Satelit odgovara najvišim standardima.

Smeštaj: objekat ima 10 soba i 10 apartmana koji su luksuzno opremljeni i poseduju LCD televizore, DVD plejere, mini bar, sef, telefonsku liniju, kupatilo, bežičnu internet konekciju… Prostrani apartmani daju mogućnost svakom gostu da ima neophodan komfor i privatnost. U ponudi su sobe i apartmani sa različitim stilovima, a ove sezone smo ih dodatno obogatili zanimljivim detaljima koji upotpunjuju sliku toplog doma.
Room service je dostupan u bilo koje doba dana i noći.

Sadržaj: klub Satelit se može pohvaliti zatvorenim bazenom koji je u funkciji 24h dnevno. Bazen ima deo za decu i odrasle tako da je zagarantovana zabava za celu porodicu. Regenerišite se u sauni, vežbajte u mini teretani, i uživajte u đakuziju za šest osoba. Kako bi Vaš odmor bio potpun, za decu smo obezbedili igraonicu sa trampolinom, toboganom, stonim fudbalom, košarkom i zanimljvim igračkama za najmlađe. Vama preporučujemo različite vrste masaža i kozmetičkih tretmana u našem salonu za ulepšavanje. Pored relax i sportske masaže nudimo i aromaterapijsku, anticelulit masažu, masažu medom, čokoladom i kraljevsku masažu.

Pogodnosti: Klub Satelit uvek brine o zdravlju i ugođaju svojih klijenata. Zato od sada možete da uživate, potpuno bezbedni, u slanoj vodi u zatvorenom bazenu u okviru Spa Centra. Još toplija voda (temperature oko 32,33 stepena), zdravija i prijatnija za organizam, preporučljiva se za sve uzraste. Spojite svež planinski vazduh sa efektima slane vode kao da ste na moru.

www.satelit.rs

Program i napomene - KLUB SATELIT

Guest Reviews (0 reviews)

KLUB SATELIT Zlatibor, Srbija-Zimovanje

Your overall Rating of this property

Booking Number

Pin Code

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo