Forgot password?

LE MERIDIEN FISHERMAN’S COVE

Le Meridien Fisherman’s Cove

Priuštite sebi odmor u prijatnoj atmosferi hotela u jednoj od uvala poznate Beau Vallon plaže. Neka snovi postanu java.

Lokacija: na severozapadu ostrva Mahe, u zapadnom delu Beau Vallon plaže. Od aerodroma Mahe udaljen oko 15km.

Sadržaj: Ovaj prvoklasni hotel pripada poznatom lancu “Le Meridien” Smešten u tropskom vrtu, sa pogledom na skrivenu uvalu, hotel nudi mirnu lokaciju idealnu za opuštajući odmor. Gostima su na raspolaganju glavni restoran Le Cardinal sa različitim tematskim švedskim stolom, a la carte restoran Le Bourgeois sa ribljim specijalitetima, Pantoon bar sa pogledom na okean, bazen sa drvenom platformom za sunčanje, pool bar Cocoloba, butik, besplatni Wi-Fi u celom kompleksu. U Zen Spa centru možete uživati u parnom kupatilu (besplatno) kao i u raznim masažama i tretmanima.

Smeštaj: sobe 68
Superior Ocean View oko 35 metara kvadratnih, u glavnoj zgradi, modernog dizajna i luksuzne opreme. Kupaotilo je otvoreno ka sobi sa kadom, tušem, odvojeni WC, fen, bade – mantil, TV, telefon, klima uređaj, mini bar, aparat za čaj / kafu, sef i balkon ili terasu sa pogledom na more.
Deluxe Ocean View oko 45 metara kvadratnih, opremljene kao Superior Ocean View, u bungalovima u nizu, prostranije su i imaju kutak za sedenje na drvenoj terasi sa pogledom na more.
Junior Suite Ocean View oko 45 metara kvadratnih , opremljene kao Superior Ocean View, bez otvorenog kupatila, moderan dizajn, terasa sa pogledom na more.
Family Suite Garden View oko 60 metara kvadratnih, opremljene kao Deluxe Ocean View, prostranije, sa većom terasom i pogledom na baštu.
Executive Suite Ocean View oko 70 metara kvadratnih, opremljene kao Deluxe Ocean View, dve smeštajne jedinice u nizu bungalova, dodatno sa aparatom za espreso i terasom.

Usluga: bogat švedski sto za doručak u Le Cardinal restoranu. Pri rezervaciji polupansiona dodatno švedski sto za večeru u restoranu Le Cardinal. Kod rezervcije punog pansiona dodatni švedski sto za ručak u a la carte restoranu Cocoloba. meni u a-la-carte restoranu Le bourgeois uz doplatu.

Sport (Uračunato): snorkeling, fitnes centar, teniski teren sa osvetljenjem, kanu i boćanje. Uz doplatu: škola ronjenja u blizini.

Honeymoon: Putnici koji putuju na medeni mesec, ostvaruju popust do 70% na osnovnu cenu iz kataloga za mladu. Ne može se kombinovati drugim popustima.

www.marriott.com

Program i napomene - LE MERIDIEN FISHERMAN’S COVE

Guest Reviews (0 reviews)

LE MERIDIEN FISHERMAN’S COVE Sejšeli, Daleka putovanja

Your overall Rating of this property

Booking Number

Pin Code

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo