Forgot password?

APARTMANI NEBESKE STOLICE 1 & 2

Turistički apartmani  Nebeske Stolice 1

Lokacija: na samoj ski stazi „Pajino-Preslo“ (Mašinac), u neposrednoj blizini hotela Grand. Objekat ima 35 apartmana različite strukture za boravak 2–6 osoba.

Svaki apartman ima CATV, telefon, kuhinju koja je opremljena frižiderom, rešoom sa dve ringle, kompletnim posudjem. Kupatila su opremljena tuš kabinom I fenom.

Dodatni sadržaji:  u okviru objekta se nalazi restoran “L`ami”, podeljen u tri ambijentalne celine – sale, svaka sa kaminom. Pored usluga pansiona, restoran radi i A’la carte ponudu.

Apartmani:

2+0 studio – dva odvojena ležaja ( max 2 osobe).

1+1 studio – trosed na rasklapanje i 1 singl ležaj.

2+1 studio – dva odvojena ležaja i trosed na rasklapanje za dve osobe (max 4 osobe).

3+1 apartman – u spavaćoj sobi francuski ležaj ili 2 singl ležaja i u dnevnom boravku trosed na rasklapanje i 1 singl ležaj ( max 5 osoba).

4+1 apartman – u spavaćoj sobi francuski ležaj i singl ležај/francuski ležaj i dvosed na rasklapanje i u dnevnom boravku trosed na rasklapanje i singl ležaj/trosed na rasklapanje (max 6 osoba)

 

Turistički apartmani  Nebeske Stolice 2

Lokacija: na samoj ski stazi „Pajino-Preslo“ (Mašinac). Objekat ima 40 savremeno opremljenih apartmana, različite strukture od 2–8 osoba. Svaki apartman ima CATV, telefon. Kuhinja je opremljena blok kuhinjom, kvalitetnim posuđem, a kupatila tuš kabinama i fenom. U hotelu se nalaze i standardne dvokrevetne i trokrevetne sobe koje sadrže, tv. mini bar, ketler za kafu i čaj, kupatilo sa tušem, fen.

Dodatni sadržaji: pored restorana “Central”u kome se služi usluga PP, gosti u objektu mogu uživati u ponudi nacionalne kuhinje u restoranu “Krčma u planini”.  Čari dobre kuhinje, i prepoznatljivog i neobičnog ambijenta, mogu probati i skijaši (dozvoljen ulazak u ski opremi ).

Apartmani:

2+0  studio – dva odvojena ležaja ( max 2 osobe).

1+1  studio – trosed na rasklapanje i 1 singl ležaj.

2+1  studio – dva odvojena ležaja ili francuski ležaj  i trosed na rasklapanje za dve osobe (max 4 osobe).

3+1  studio – 3 singl ležaja i 1 trosed na rasklapanje za 2 osobe, ili 1 trosed, 1 francuz i 1 singl ležaj, u jednoj prostoriji.

3+1 apartman – u spavaćoj sobi francuski ležaj i u dnevnom boravku trosed na rasklapanje i 1 singl ležaj ( max 5 osoba).

4+1 apartman – u spavaćoj sobi francuski ležaj i singl ležај/francuski ležaj i dvosed na rasklapanje i u dnevnom boravku trosed na rasklapanje i singl ležaj/trosed na rasklapanje (max 6 osoba).

5+1 apartman – 2 spavaće sobe, u jednoj francuski ležaj i singl  ležaj, a u drugoj sobi 2 singl ležaja, a u dnevnoj sobi trosed na rasklapanje.

6+1 apartman – 2 spavaće sobe, u jednoj 2 francuska ležaja, a u drugoj sobi francuski ležaj, a u dnevnoj sobi trosed na rasklapanje.

www.nebeskastolica.rs

Program i napomene - APARTMANI NEBESKE STOLICE 1 & 2

Guest Reviews (0 reviews)

APARTMANI NEBESKE STOLICE 1 & 2 Kopaonik, Srbija-Zimovanje

Your overall Rating of this property

Booking Number

Pin Code

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo