Forgot password?

ROYAL ISLAND RESORT & SPA

POLOŽAJ na 800 metara dugačkom i 220 metara širokom ostrvu Horubadhoo. Aerodrom Make je udaljen oko 118 kilometara, oko 35 minuta unutrašnjim letom i brodom.

HOTEL sadržaj hotela čine glavni restoran Maakanaa sa azijskim i internacionalnim specijalitetima, a-la-carte restoran Raabondhi koji služi internacionalna jela, ali i morske specijalitete, Coffee Shop Pool Terrace, jedan bar, jedan bar na bazenu i jedan pab. Dodatno hotel nudi bazen sa odvojenim bazenom za decu, juvelirnicu, suvenirnicu, frizerski salon, besplatan Wi-Fi u zajedničkim delovima hotela. U cilju zaštite ostrva od erozije na pojedinim mestima su podignuti lukobrani koji brane ostrvo od talasa.

SOBE 170

Garden Vila oko 30 metara kvadratnih, u bungalovima, kupatilo sa tušem/wc, fen, bade-mantil, TV, Wi-Fi, telefon, klima, ventilator na plafonu, mini bar, aparat za kafu/čaj, sef, terasa. Nalaze se u drugom redu do plaže.

Beach Villa oko 41 metara kvadratnih, kao Garden Villa, zasebni drveni bungalov  sa po jednom smeštajnom jedinicom, sa kadom i spoljnim tušem. U prvom redu, sa direktnim pristupom plaži.

ISHRANA Uključen je bogati švedski sto za doručak i večeru u restoranu Maakanaa. Kod rezervacije punog pansiona odnosno All inclusive dodatno i švedski sto za ručak.

SPORT Uračunato: fitnes centar, odbojka na plaži, badminton, stoni tenis, tenis (osvetljenje uz doplatu), skvoš, bilijar. Uz doplatu: skinjanje na vodi, jet ski, jedrenje, kanu, pecanje na pučini.

WELLNESS Araamu Spa je prva oaza mira u unutrašnjosti ostrva. Sadrži 10 prostorija od kojih je 6 na otvorenom, parno kupatilo, đakuzi, sauna, ayurveda tretmani, masaže, razni drugi tretmani.

ZABAVA povremeno živa muzika, diskoteka.

HONEYMOON putnici koji putuju na medeni mesec dobijaju flašu penušavog vina, korpu sa voćem i romantičnu večeru uz sveće, sa uključenim domaćim vinom. Važi do 6 meseci nakon venčnja.

Naši gosti po dolasku dobijaju korpu sa voćem. Gosti koji za vreme boravka slave rođendan, dobijaju rođendansku tortu i flašu vina. Najaviti prilikom rezervisanja.

Program i napomene - ROYAL ISLAND RESORT & SPA

Guest Reviews (0 reviews)

ROYAL ISLAND RESORT & SPA Maldivi, Daleka putovanja

Your overall Rating of this property

Booking Number

Pin Code

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo