Forgot password?

ABALI STUDIOS

Abali Studios

Lokacija: Abali Studios se nalazi u gradu Lefkasu, na ostrvu Lefkada, na lepom i tihom mestu u području Neapolisa, na pet minuta od centra grada. Izgrađen je u prelepom vrtu koji je ograđen i svojim gostima nudi prostrane studije i apartmane koji mogu da prime od 2 do 6 osoba. Abali Studios poseduje vrt sa travnjakom i ogradom za bezbednost dece, a tu su i mini market, super market, prodavnica zelenila, mesara u komšiluku i veoma pristupačan parking. Udaljenost od plaža grada Lefkasa je 5 min vožnje automobilom, od plaže Kathisma 20 minuta, a od plaže Agios Nikitas svega 15 minuta vožnje automobilom.

Sadržaj: Potpuno opremljena kuhinja (rerna, frižider), TV, klima uređaj, mašina za pranje veša (apartman), vrt, besplatan Wi-Fi internet, javni parking (besplatan), iznajmljivanje automobila i motocikala (na zahtev)

Smeštaj: Kompleks ima 8 studija, dva za 4 osobe, dva za 3 osobe i ostali su za dve osobe, a osim toga, postoje i 2 apartmana. I studiji i apartmani su u istoj zgradi, studija su u prizemlju, dok su apartmani na prvom spratu.

Prvi je apartman sa ljubičastom sofom od 45m2, koji može da primi do 4 osobe – spavaćoj sobi postoji bračni krevet, a i kauč može postati bračni krevet takođe. Kompletno je opremljen, ima rernu, veliki frižider, TV, klima uređaj koji se nalazi i u spavaćoj sobi i u dnevnom boravku – kuhinji, kupatilo sa mašinom za veš i veliku terasu.

Drugi apartman je još veći, od 72m2, sa 2 spavaće sobe, dnevnim boravkom sa kuhinjom, kupatilom, klima uređajem u dnevnom boravku, ventilatorima u spavaćim sobama, velikim kupatilom sa mašinom za pranje veša i 2 terase, kapaciteta do 6 osoba.

Gosti se mogu parkirati oko zgrade jer se nalazi na uglu ulice. Nema potrebe da brinete o bezbednosti vaši automobila jer postoje sigurnosne kamere na zgradi.

www.abalistudios.com

Program i napomene - ABALI STUDIOS

Guest Reviews (0 reviews)

Studios

ABALI

**

Grad Lefkas

RR JUN JUL AVGUST
 1/2 STD 24 27 30
1/4 APT 19 22 25
1/6 DUPLEX 15 25 19
DOPLATA ZA POMOĆNI LEŽAJ 10 EUR

 

ABALI STUDIOS Lefkada, Grčka

Your overall Rating of this property

Booking Number

Pin Code

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo