Forgot password?

SUN ISLAND RESORT & SPA

POLOŽAJ rizort se nalazi na ostrvu Nalaguraidhoo (1,6km x 440m), aerodrom Male je udaljen oko 35 minuta unutrašnjeg leta i nakon toga transfer brodom.

HOTEL prostran Rizort idealan za ugodan odmor u opuštenoj atmosferi, istovremeno sa mogućnošću za mnogobrojne aktivnosti. Kulinarsku ponudu sa specijalitetima iz celog sveta možete oprobati u nekom od 7 restorana na ostrvu, bilo da je to Sun Star sa tajlandskom kuhinjom ili Zero koji se nalazi u sred povrtnjaka i koristi to povrće u svojoj kuhinji. Tu su još i 5 barova, kao i bazen sa odvojenim dečijim bazenom, juvelir, razne prodavnice, frizer, besplatan Wi-Fi internet u Golf Bar-u, Beach Bar-u i Coffe Shop-u.

SOBE 458

Beach Bungalow: oko 26 metara kvadratnih, u bungalovima sa po dve ili četiri stambene jedinice, u prvom redu do plaže, sa kupatilom sa tušem/wc, fen, TV, telefon, Wi-Fi, klima, ventilator na plafonu, aparat za kafu/čaj, mini-bar, sef i pogled na plažu i more.

Superior Beach Bungalow: oko 38 metara kvadratnih, kao Beach Bungalow, u bungalovima sa po dve stambene jedinice, sa kadom i spoljnim tušem.

Sunset Villa: oko 26 metara kvadratnih, kao Superior Beach Bungalow, na strani zalaska sunca.

Sun Villa: oko 30 metara kvadratnih, opremljene kao Beach Bungalow, u bungalovima okruženim tropskom vegetacijom u unutrašnjosti ostrva, iPod punjač i kada.

Water Bungalow: oko 39 metara kvadratnih, kao Superior Beach Bungalow, na stubovima iznad vode, komforni, bez spoljnog tuša, sa terasom i direktnim pristupom moru.

ISHRANA bogati švedski sto za doručak i večeru u glavnom restoranu Maaniya su uključeni u cenu. Pri rezervaciji usluge punog pansiona ili All Inclusive uključen i ručak u Maaniya na bazi švedskog stola. Za goste Water Bungalowa svi obroci se serviraju u restoranu Southern Star.

SPORT Uračunato: fitnes centar, odbojka na plaži, košarka, stoni tenis, squash, bilijar. Uz doplatu: fitnes centar, tenis, golf, windsurfing, jet ski, pecanje na pučini, badminton, iznajmljivanje bicikala.

WELLNESS Lepa Araamu Spa centar u ponudi, sa poluotvorenim prostorijama, sauna, parno kupatilo, đakuzi.

ZABAVA povremena večernja zabava.

HONEYMOON putnici koji putuju na medeni mesec, kao i gosti koji slave srebrnu ili zlatnu godišnjicu braka, dobijaju u hotelu flašu penušavog vina i korpu voća na dolasku. Važi do 6 meseci nakon venčanja.

Naši gosti koji tokom boravka proslavljaju rožendan dobijaju flašu vina i kolač. Najaviti pri rezervaciji.

Program i napomene - SUN ISLAND RESORT & SPA

Guest Reviews (0 reviews)

SUN ISLAND RESORT & SPA Maldivi, Daleka putovanja

Your overall Rating of this property

Booking Number

Pin Code

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo